Bredbåndsabonnementer med inkluderede streamingtjenester

Flere og flere danskere har konverteret deres tv-abonnementer til streamingtjenester. Vi er glade for at streame film og serier, fordi det giver os muligheden for at se tv, når vi vil. Der er mange streamingtjenester på markedet og en del bredbånd- og tv-udbydere har øjnet muligheden for at få en fod indenfor på netop dette marked. Det har resulteret i, at disse udbydere selv er begyndt at tilbyde bredbåndsabonnementer med streamingtjenester. Det kan være allerede eksisterende streamingtjenester såsom Netflix eller HBO Nordic, men også selskabernes egne streamingtjenester er begyndt at vinde indpas.

Hvis du er glad for din tv-pakke og dine tv-kanaler, men også har lyst til at udforske streamingoplevelsen, så kan du med fordel vælge et bredbåndsabonnement med en streamingtjeneste inkluderet i abonnementet. Det giver dig mulighed for at afprøve streamingverdenens muligheder uden at give afkald på dine tv-kanaler, og for mange er det et stort skridt at skulle opsige sit tv-abonnement. Et bredbåndsabonnement med en streamingtjeneste er som regel udbydernes måde hvorpå de kan tilbyde deres kunder den lille smule ekstra der gør, at kunderne forbliver loyale. Med andre ord er udbyderne meget opmærksomme på kundernes behov, og ligeså vel som vi gerne vil følge med tidens trend, så vil udbyderne også gerne følge med. Hvis ikke de gør det, forlader kunderne hurtigt biksen.

Hvis du er i tvivl, om din udbyder tilbyder en streamingtjeneste, kan du altid kontakte din udbyder og forhøre dig. De vil kunne oplyse dig om hvorvidt de selv har en streamingtjeneste eller om de har et samarbejde med en eksisterende streamingtjeneste. Måske kan de fortælle dig, om de har planer om at indgå et partnerskab med en streamingtjeneste eller hvorvidt de selv planlægger at lancere en sådan tjeneste. Hvis dit bredbåndsselskab har abonnementer med en streamingtjeneste inkluderet, har du muligheden for at afprøve verdenen af streaming uden at gå på kompromis med dine tv-kanaler.