Kan jeg beholde mit bredbånd, når jeg flytter?

Når vi først har fundet en bredbåndsløsning, der fungerer for os, er vi ikke meget for at skulle skille os af med den eller skifte til en ny. Som med så mange andre ting er mange af os vanemennesker, og vi lever ud fra devisen om, at ”hvis det ikke er i stykker, er der ingen grund til at skifte det ud”. I hvert fald når det kommer til serviceløsninger. I en travl og hektisk hverdag er vi afhængige af, at vores serviceløsninger som bredbånd, tv og telefoni fungerer, og derfor er mange af os særdeles loyale overfor vores bredbånd-, tv-, og telefoniudbydere, hvis vi er tilfredse med produktet.

Derfor melder spørgsmålet om hvorvidt man kan beholde sit bredbånd når man flytter sig ofte, når vi står i den situation, at vi skifter bolig. Når vi er tilfredse med vores bredbåndsabonnement, ønsker vi naturligvis at tage dette med, når vi flytter.

Men er det muligt at beholde vores bredbånd, når vi flytter adresse? Der findes desværre ikke noget entydigt svar på spørgsmålet, og det hele afhænger af, hvilken forbindelse der tilbydes på din nye adresse. I nogle tilfælde handler det blot om hvorvidt du har et telefonstik i din bolig, da mange internetforbindelser kommer ind i boligen via telefonstikket. I andre tilfælde handler det om hvorvidt din bredbåndudbyder har mulighed for at levere signal til din adresse.

Den eneste måde hvorpå du kan finde ud af, om du kan flytte dit bredbånd med, når du flytter, er ved at kontakte din udbyder og forhøre dig om mulighederne. Din udbyder vil kunne foretage målinger, der viser om deres signal rækker til din nye bolig eller ej. De vil også kunne fortælle dig, om der er mulighed for at etablere en forbindelse på trods af, at der ingen forbindelse er på nuværende tidspunkt.

Alternativt kan du finde en billig bredbåndsforbindelse her på siden.