Streamer du film og serier? Sørg for en god hastighed på dit bredbånd

I mange år har vi været vant til at sidde foran sofaen og zappe rundt mellem tv-kanalerne på fjernsynet, når vi skulle slappe af. I tidens løb har vi fået flere og flere kanaler, og mange har i dag tv-pakker med op mod 100 forskellige tv-kanaler. Med så mange tv-kanaler har udvalget været stort, men på trods af formodningerne om, at dette ville øge vores forbrug af tv’et, har det næsten virket modsat. Mange har vendt sig væk fra tv’et og de mange tilbud om kanaler, og har vendt blikket mod streaming af film, serier og tv-programmer. Der findes mange bud på, hvorfor vi hellere vil streame, men meget peger på, at vores livsstil har ændret sig, og vi søger fleksibilitet i vores hverdag. Vi har mange interesser der skal plejes, og alt andet i vores liv er ved at blive fleksibelt som eksempelvis vores arbejde, børnepasning og fritidsinteresser, og derfor kræver vi også, at det vi ser i fjernsynet, og hvornår vi ser det kan tilpasse vores liv. Det kan streaming tilbyde os, og derfor sværger mange til streaming fra tjenester som Netflix, C More og HBO Nordic.

Mange er også tilfredse med tjenesterne, der konstant bliver bedre og bedre og tilbyder mere og mere indhold. Et problem mange dog oplever er, at deres internethastigheder ikke lever op til kravene for streaming. For at du kan få en optimal oplevelse, når du streamer, er det vigtigt, at du har en hurtig internetforbindelse. Uden en hurtig internetforbindelse vil du opleve, at det streamede materiale ”buffer” eller fryser mens det gen-loader. Når man er vant til at se tv uden forstyrrelser, kan det være et stort frustrationsmoment, at man konstant må vente på, at det streamede materiale bliver downloadet.

Med en internethastighed af god kvalitet er det intet problem at streame film og serier. Med en bredbåndshastighed på omkring 10 Mbit/s eller derover bør du være sikret en gnidningsløs streaming, når du skal slappe af med en film eller en tv-serie.